Pakastepinaatti on mainio täyte vikkelästi valmistuville kalkkunakääröille. Lisukkeena nautitaan paahdettuja ruusukaaleja italialaiseen tapaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo
Pinaatti-kalkkunarullat ja paahdettu ruusukaali
Ainesosat
500
g
kalkkunan ohutleikkeitä
1
tl
suolaa
1
tl
mustapippuria myllysä
Täyte
1 1/2
dl
pakastepinaattia sulatettuna
1
dl
parmesaania raastettuna
2
rkl
pehmeää voita
Ruusukaalit
400
g
ruusukaalia
12
salvianlehteä
2
rkl
kapriksia
2
rkl
oliiviöljyä
1/2
tl
suolaa
Lisäksi
1-2
rkl
voita paistamiseen
5
dl
tuoretta babypinaattia
Vaiheet
- Nuiji kalkkunapihvit hieman ohuemmaksi, noin ½ cm:n paksuiseksi. Suolaa ja pippuroi ne.
- Laita sulanut pinaatti siivilään ja painele siitä kaikki neste pois. Raasta juusto. Sekoita pinaatti, juusto ja voi kulhossa. Jaa seos kalkkunapihveille, rullaa kääryleiksi ja sulje cocktailtikuilla.
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Puolita ruusukaalit leivinpaperille uunipellille. Ripottele salvia, kaprikset, oliiviöljy ja suola ruusukaalien joukkoon.
- Ruskista kääryleet kauttaaltaan voissa kuumassa pannussa. Siirrä ne ruusukaalien kanssa uunipellille ja kypsennä uunissa noin 20 minuuttia.
- Poista cocktailtikut kypsistä kääryleistä. Kääntele tuoretta babypinaattia ruusukaalien joukkoon.