Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
Arjen nopeat
Gluteeniton
13:07 | 27.12.2017

Pinaatti-kalkkunarullat ja paahdettu ruusukaali

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Raisa Laine KUVA Tuomas Kolehmainen

Pakastepinaatti on mainio täyte vikkelästi valmistuville kalkkunakääröille. Lisukkeena nautitaan paahdettuja ruusukaaleja italialaiseen tapaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo

Pinaatti-kalkkunarullat ja paahdettu ruusukaali

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

500
g
kalkkunan ohutleikkeitä
1
tl
suolaa
1
tl
mustapippuria myllysä
Täyte
1 1/2
dl
pakastepinaattia sulatettuna
1
dl
parmesaania raastettuna
2
rkl
pehmeää voita
Ruusukaalit
400
g
ruusukaalia
12
salvianlehteä
2
rkl
kapriksia
2
rkl
oliiviöljyä
1/2
tl
suolaa
Lisäksi
1-2
rkl
voita paistamiseen
5
dl
tuoretta babypinaattia

Vaiheet

  1. Nuiji kalkkunapihvit hieman ohuemmaksi, noin ½ cm:n paksuiseksi. Suolaa ja pippuroi ne.
  2. Laita sulanut pinaatti siivilään ja painele siitä kaikki neste pois. Raasta juusto. Sekoita pinaatti, juusto ja voi kulhossa. Jaa seos kalkkunapihveille, rullaa kääryleiksi ja sulje cocktailtikuilla.
  3. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Puolita ruusukaalit leivinpaperille uunipellille. Ripottele salvia, kaprikset, oliiviöljy ja suola ruusukaalien joukkoon.
  4. Ruskista kääryleet kauttaaltaan voissa kuumassa pannussa. Siirrä ne ruusukaalien kanssa uunipellille ja kypsennä uunissa noin 20 minuuttia.
  5. Poista cocktailtikut kypsistä kääryleistä. Kääntele tuoretta babypinaattia ruusukaalien joukkoon.
Tilaa Glorian ruoka & viini
kalkkunarullat
paahdettu ruusukaali
30 minuuttia
Kot kot
gluteeniton deli
sporttiruoka
kana

Suosituimmat

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini