Perunasalaatin kastikkeeksi voi kermaviilin sijaan murskata avokadoa. Neljän hengen salaatille tulee hintaa alle 5 euroa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo
Peruna-avokadosalaatti
Ainesosat
1
prk
kikherneitä
1
tl
chilijauhetta
70
g
pinaattia
8
isoa keitettyä perunaa
1
avokado
1
tl
suolaa
½
sitruunan mehu
Vaiheet
1. Valuta kikherneistä neste pois siivilää käyttäen. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Kaada kikherneet pannulle ja paista, kunnes neste on haihtunut niiden pinnasta. Lisää vielä chilijauhe ja paahda kikherneitä hetki. Nosta jäähtymään.
2. Pilko keitetyt perunat. Huuhtele ja kuivaa pinaatti. Puolita avokado, poista kivi ja kaavi hedelmäliha ulos. Murskaa avokado kulhon pohjalla haarukalla. Lisää suola ja sitruunamehu. Sekoita.
3. Laita loput ainekset kulhoon ja sekoita hyvin.