Klassikkoruoka piristyy pienestä poltteesta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2-3
20 min
Helppo
Chilinen carbonara
Ainesosat
300
g
spagettia
1½
dl
parmesaania raastettuna
½
dl
kuohukermaa
2
kananmunaa
1
pkt (170 g)
pekonia
3
valkosipulinkynttä
1
tuore/pakastettu chili
Päälle
tuoretta lehtipersiljaa
Vaiheet
- Keitä spagetti runsaassa suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Valuta.
- Raasta parmesaani ja yhdistä se kerman ja kananmunien kanssa kulhossa tasaiseksi seokseksi.
- Suikaloi pekoni, kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna chilipalko, poista halutessasi siemenet.
- Ruskista pekonia pannussa muutama minuutti, älä päästä palamaan. Lisää valkosipuli ja chili ja jatka paistamista keskilämmöllä noin 5 minuuttia.
- Kääntele kastike ja pekoniseos kuumana pastan joukkoon. Hienonna persilja ruokaan ja tarjoa se heti.