
Lehtikaali, oliivit ja punaviini ryhdistävät takavuosilta tutun italianpadan. Kun herkku vielä tarjotaan ricottajuuston kanssa, se ei voisi olla kauempana monille tutusta valmispussipadasta.
Parempi italianpata
Ainekset
Työvaiheet
- Ruskista jauheliha omassa rasvassaan kuumassa kasarissa tai padassa.
- Lihan ruskistuessa kuori ja hienonna sipulit ja suikaloi lehtikaali. Lisää sipulit, lehtikaali ja tomaattipyree jauhelihan joukkoon ja paista muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää punaviini. Anna seoksen kiehahtaa. Lisää lihaliemi, pasta ja oliivit. Nypi joukkoon rosmariinin lehdet. Kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää. Tarjoa pata ricottajuuston kanssa.
Hmm - kuinka paljon mitäkin?
Annosmäärät taitaa puuttua?