Torttubaarissa jokainen saa lusikoida torttunsa päälle juuri niitä täytteitä mitä haluaa. Myös lehtevät ja rapeat torttupohjat ihastuttavat: näissä tortuissa taikina ei jää marmeladin kohdalta raa'aksi. Kokeile tortun päällä perinteisen luumumarmeladin rinnalla kanelirahkaa, aprikoosi-pähkinävoita ja glögi-marjahilloa!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
12 torttua
Helppo
Glögi-marjahillo
Ainesosat
250
g
pakastemarjoja (esim. mustikka, mansikka ja vadelma)
1
dl
hillosokeria
2
tl
kanelia
1
tl
jauhettua inkivääriä
½
tl
neilikkaa
Vaiheet
- Mittaa kaikki aineet kattilaan ja keitä ilman kantta hilloksi noin 15 minuutin ajan.
- Jäähdytä hillo ja tarjoa torttujen päällysteenä.