Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Arjen nopeat
Lisukkeet
Gluteeniton
Vegaaninen
10:51 | 26.2.2018

Kukkakaali-persimonpannu

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Krista Kupariharju KUVA Tuomas Kolehmainen

Tämä värikäs vegeherkku syntyy melkein pelkällä paloittelun vaivalla, sillä persimonit eivät kaipaa edes kuorimista. Täyteläinen valkopapuhummus viimeistelee nopean yhden pellin arkiruuan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo

Kukkakaali-persimonpannu

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
kukkakaali
3
persimonia tai sharon-hedelmää
3
rkl
oliiviöljyä
1
rkl
vaahterasiirappia
1
tl
sormisuolaa
1/4
tl
rouhittua mustapippuria
(tuoretta korianteria)
Valkopapuhummus
2
tlk
isoja valkoisia papuja
7
aurinkokuivattua tomaattia
1
rkl
tahinia
1/2
sitruunan mehu
1/2
dl
oliiviöljyä
1/2
dl
aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
1
tl
juustokuminaa
1/2
tl
korianteria
1
tl
suolaa
1/2
tl
mustapippuria
koristeeksi paprikajauhetta

Vaiheet

 

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen grillivastukselle. Leikkaa kukkakaali kukinnoiksi ja lohko persimonit. Levitä ne leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita öljy, vaahterasiirappi ja mausteet ja kaada seos kasvisten päälle. Paahda uunissa noin 20 minuuttia.
  2. Tee hummus. Valuta ja huuhdo pavut. Soseuta ainekset tehosekoittimessa. Ripota paprikajauhe hummuksen päälle. Tarjoa hummus kukkakaali-persimonpannun kanssa. Koristele ruoka halutessasi korianterinlehdillä.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Persimonpannu
Vegaanisia herkkuja
Vegebaari
Arjen nopeat
30 minuuttia
Vege
joulu

Suosituimmat

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini