Tämä värikäs vegeherkku syntyy melkein pelkällä paloittelun vaivalla, sillä persimonit eivät kaipaa edes kuorimista. Täyteläinen valkopapuhummus viimeistelee nopean yhden pellin arkiruuan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo
Kukkakaali-persimonpannu
Ainesosat
1
kukkakaali
3
persimonia tai sharon-hedelmää
3
rkl
oliiviöljyä
1
rkl
vaahterasiirappia
1
tl
sormisuolaa
1/4
tl
rouhittua mustapippuria
(tuoretta korianteria)
Valkopapuhummus
2
tlk
isoja valkoisia papuja
7
aurinkokuivattua tomaattia
1
rkl
tahinia
1/2
sitruunan mehu
1/2
dl
oliiviöljyä
1/2
dl
aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
1
tl
juustokuminaa
1/2
tl
korianteria
1
tl
suolaa
1/2
tl
mustapippuria
koristeeksi paprikajauhetta
Vaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen grillivastukselle. Leikkaa kukkakaali kukinnoiksi ja lohko persimonit. Levitä ne leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita öljy, vaahterasiirappi ja mausteet ja kaada seos kasvisten päälle. Paahda uunissa noin 20 minuuttia.
- Tee hummus. Valuta ja huuhdo pavut. Soseuta ainekset tehosekoittimessa. Ripota paprikajauhe hummuksen päälle. Tarjoa hummus kukkakaali-persimonpannun kanssa. Koristele ruoka halutessasi korianterinlehdillä.