Helposti mukaan napattava lämpimän mausteinen couscous-keitto maistuu herkulliselta retkellä tai kesken kiireisen työpäivän.
Marokkolainen pikasoppa
Ainekset
Työvaiheet
Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Pese ja leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi siivuiksi esimerkiksi perunankuorijalla. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja chili ohuiksi renkaiksi.
Mittaa couscous ja mausteet purkkiin ja lisää kasvikset ja korianteri. Valmista kasvisliemi ja kaada termoskannuun, jotta se säilyy kuumana, mikäli kuljetat keiton mukaan retkelle tai töihin. Kaada liemi purkkiin, sekoita ainekset sekaisin ja anna tekeytyä noin 5 minuuttia.
Vinkki: Pikasoppaan on kätevä hyödyntää edellisen illallisen jämät. Voit riipiä purkkiin mukaan myös kypsät broilerit tai ylijääneet kasvikset, jotka saavat uutta potkua marokkolaisista mausteista ja korianterista.