Jauhetut cashewpähkinät tekevät intialaisesta jogurttipohjaisesta kormasta samettisen pehmeää.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
45 min
Keskivaikea
Paistettu kukkakaalimuru
Ainesosat
500
g
kukkakaalia
1-2
rkl
voita
1/2
tl
suolaa
1/2
sitruunan mehu
Vaiheet
- Poista kukkakaalista lehdet ja kova kantaosa. Paloittele kukinnot höyrytyskattilaan kiehuvan veden päälle ja höyrytä niitä noin 3 minuuttia, kunnes kukkakaali on hieman pehmennyt mutta edelleen napakkaa.
- Hienonna kukkakaalit veitsellä tai pyöräytä ne monitoimikoneella tai tehosekoittimessa nopeasti riisimäisiksi muruiksi.
- Sulata voi paistinpannussa. Kumoa kukkakaalimurut pannuun ja mausta kevyesti suolalla ja sitruunan mehulla. Kääntele, kunnes kukkakaali on kunnolla lämmennyt.