Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Juhli ja nauti
Gluteeniton
8:12 | 6.4.2019

Hiillostettu kuha, etikoitu tuorejuusto ja pikkelöidyt kasvikset

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Dani Hänninen KUVA Tuomas Kolehmainen

Tuorejuustosta syntyy simppeli "kastike" kalalle, kun lorautat mukaan vähän etikkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min + pikkelöinti 30 min
Keskivaikea

Hiillostettu kuha, etikoitu tuorejuusto ja pikkelöidyt kasvikset

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

4
nahatonta kuhafileetä
1
tl
suolaa
1
tl
sokeria
1
rkl
raastettua sitruunankuorta
1
tl
omenaviinietikkaa
Pikkelöidyt kasvikset
2
fenkolia
1
kurkku
1
kyssäkaali (tai keräkaalia)
2
dl
1-2-3 -lientä
10
tillinoksaa
Etikoitu tuorejuusto
2
dl
maustamatonta tuorejuustoa
1
tl
sherry- tai omenaviinietikkaa
1/2
tl
suolaa

Vaiheet

  1. Tee ensin pikkelöidyt kasvikset. Suikaloi fenkolit, kurkku ja kyssäkaali veitsellä tai vihannesleikkurilla. Laita kasvikset astiaan ja mausta 1-2-3-liemellä (ks. ohje alhaalla). Hienonna tilli ja lisää se kasvisten joukkoon.
  2. Sekoita tuorejuustoon sherry- tai omenaviinietikka ja suola. Laita jääkaappiin maustumaan.
  3. Kuumenna uuni 120 asteeseen. Leikkaa kuhafileet pitkittäin siten, että ruotorivi irtoaa fileestä. Hiillosta fileet hennosti kaasupolttimella tai kuumassa valurautapannussa. Mausta kala suolalla, sokerilla ja sitruunankuorella. Kypsennä uunissa 5 minuuttia. Halutessasi voit kypsentää kuhafileitä uunissa ilman hiillostamista 10 minuuttia.
  4. Pirskota fileille omenaviinietikkaa. Kokoa annokset ja koristele tuoreella tillillä.

Pikkelöintiliemi

Ainesosat

1
dl
omenaviinietikkaa
2
dl
sokeria
3
dl
vettä

Vaiheet

  1. Mittaa ainekset kattilaan ja kuumenna kunnes sokeri liukenee.

  2. Anna jäähtyä puoli tuntia huoneenlämmössä.

  3. Säilytä liemi jääkaapissa.

Tilaa Glorian ruoka & viini
Hiillostettu kuha
etikoitu tuorejuusto
pikkelöidyt kasvikset
Viikonloppubistro
gluteeniton deli
päivän katiska

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini