Juureksia taikinakulhossa? Kyllä vain! Punajuurella sävytetty unelmatorttu on oiva herkku niille, jotka eivät välitä supermakeista leivonnaisista.
Punajuuriunelma
Ainekset
Työvaiheet
- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja raasta punajuuret hienoksi.
- Vaahdota kananmunat ja sokeri sähkövatkaimella kuohkeaksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Siivilöi jauhoseos vaahtoon ja sekoita varovasti. Kääntele punajuuriraaste lopuksi varoen joukkoon. Levitä taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille ja paista uunin keskitasossa noin 8 minuuttia.
- Anna pohjan jäähtyä hetki ennen kumoamista. Ripottele sokeria puhtaalle leivinpaperiarkille. Kumoa pohja sokerin päälle ja irrota paistopaperi varovasti.
- Levitä täyte torttupohjalle ja kääri levy tiiviiksi rullaksi.
- Vaahdota vispikerma. Kääntele rahka ja sokeri kermavaahdon joukkoon. Lusikoi kuorrute kääre-tortun pinnalle.
Onko punajuuri keitettyä vai raakaa ?
Onko punajuuri siis keitettyä vai raakaa ?
Olen ymmärtänyt että punajuurta ei saa syödä raakana.
Hei!
Punajuuri voi olla raaka tässä reseptissä. Punajuuret raastetaan hienoksi raasteeksi ja raaste ehtii kypsyä uunissa tarpeeksi.