Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Leivonta
Juhli ja nauti
Jälkiruuat
Makea leivonta
9:30 | 29.3.2018

Toffee-pähkinäkakku

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Raisa Laine KUVA Panu Pälviä

Kondensoitua maitoa ja suolapähkinöitä sisältävä kakku on täydellisen tahmea superherkku.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
15 palaa
1 t 15 min
Helppo

Toffee-pähkinäkakku

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

200
g
maitosuklaata
200
g
voita
100
g
fudgehippuja tai -karkkeja
2 1/2
dl
vehnäjauhoja
1
tl
leivinjauhetta
4
kananmunaa
2
dl
sokeria
Tuorejuusto-kermatäyte
200
g
maustamatonta tuorejuustoa
1/2
prk (à 397 g)
kondensoitua karamellisoitua maitoa
2
dl
vispikermaa
Kuorrutus
100
g
suolapähkinöitä
½
prk (à 397 g)
kondensoitua karamellisoitua maitoa
Lisäksi
voita ja vehnäjauhoja vuokaa

Vaiheet

  1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Voitele ja jauhota irtopohjavuoka (ø 22 cm).
  2. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa tai mikrossa lyhyin sykäyksin.
  3. Rouhi fudgekarkit. Sekoita fudgerouhe ja leivinjauhe vehnäjauhoihin.
  4. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  5. Kääntele kaikki kakkupohjan aineet varovasti tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina vuokaan. Paista uunissa 45 minuuttia tai kunnes kakku on tikulla kokeiltaessa kypsä. Anna jäähtyä vuoassaan.
  6. Tee täyte. Sekoita tuorejuusto ja kondensoitu maito keskenään.Vaahdota kerma. Yhdistä tuorejuustomaitoseos ja kermavaahto varovasti sekoittaen.
  7. Kumoa kakkupohja ja leikkaa se kolmeksi kerrokseksi. Levitä puolet täytteestä pohjalle, laita keskimmäinen kakkulevy täytteen päälle ja lusikoi loppu täyte levylle. Nosta kolmas kerros kanneksi.
  8. Rouhi suolapähkinät veitsellä. Paahda pähkinöitä kuumassa kuivassa pannussa koko ajan sekoittaen noin 2 minuuttia. Siirrä pannu pois levyltä. Sekoita kondensoitu maito kuumien pähkinöiden joukkoon. Levitä kuorrute kakun pinnalle.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Toffee-pähkinäkakku
pähkinäkakku
toffeekakku
Sokerileipuri
lasten suosikit
Kemut

Suosituimmat

Luumu-omenatorttu

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Dijonin possu

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini