Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Makea leivonta
15:46 | 11.2.2016

Juustokakkuleivokset

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1478 reseptiä
OHJE Kaisa Nieminen KUVA Pia Inberg

Viimeistele ihanat juustokakkuleivokset vadelmasydämillä ja yllätä ystäväsi tai rakkaasi.

Voit leipoa samalla reseptillä myös yhden ison vadelmajuustokakun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6 leivosta tai kakku
40 min + 4 t
Keskivaikea

Juustokakkuleivokset

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

200
g
täytekeksejä (esim. Oreo)
80
g
voita
Täyte
4
liivatelehteä
400
g
maustamatonta tuorejuustoa
2 1/2
dl
kermaa
1 1/2
dl
sokeria
1
tl
vaniljasokeria
1/2
dl
sitruunamehua
Vadelmapäällinen
200
g
pakastevadelmia
1
rkl
sokeria
1/2
dl
vettä
1 1/2
tl
perunajauhoja

Vaiheet

  1. Aloita vadelmapäällisestä. Laita kattilaan marjat ja sokeri. Sekoita veden joukkoon perunajauhot ja kaada kattilaan.
  2. Kuumenna seosta liedellä koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Jäähdytä. Siivilöi halutessasi kiisselistä vadelmansiemenet pois. 
  3. Murskaa keksit tehosekoittimessa ja sekoita joukkoon sulanut voi. 
  4. Vuoraa kuuden rengasmuotin pohjat ja reunat kelmulla. Jaa ja painele keksiseos tasan muottien pohjalle. 
  5. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää kermavaahto notkistetun tuorejuuston ja sokereiden joukkoon. 
  6. Purista liivatteista ylimääräinen vesi. Kuumenna sitruunamehu ja sulata liivatteet sen joukkoon. Kaada liivateseos tuorejuustotäytteeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. 
  7. Jaa täyte kuuteen muottiin ja tasoita pinta. 
  8. Tee leivosten pintaan pieniä vadelmaympyröitä lusikalla tai pipetillä. Piirrä cocktailtikulla viiva ympyröiden läpi niin, että muodostuu sydänkuvio. 
  9. Peitä muotit kelmulla ja laita jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Kakku
Juustokakku
leivonta
ystävänpäivä
vadelmajuustokakku
vadelmasydän
juustokakkuleivokset
Sokerileipuri
Kemut

Suosituimmat

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini