Terveellinen mustikkakulho muistuttaa vispipuuroa, mutta valmistuu hetkessä. Mustikka hellii aivoja, avokadosta saat terveellisiä pehmeitä rasvoja.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
10 min
Helppo
Mustikka-ruiskulho
Ainesosat
1
avokado
2
dl
pakastemustikoita
4
dl
maustamatonta rasvatonta jogurttia
1
dl
heraproteiinijauhetta
1
dl
ruisrouhetta
2-3
rkl
hunajaa
1
rkl
hienonnettua rosmariinia
1
tl
vaniljasokeria
1/2
tl
jauhettua kardemummaa
Vaiheet
- Halkaise avokado, poista kivi ja kaavi hedelmäliha kulhoon tai tehosekoittimen kulhoon. Lisää joukkoon mustikat, jogurtti, heraproteiinijauhe, ruisrouhe, hunaja, hienonnettu rosmariini, vaniljasokeri ja kardemumma.
- Soseuta sileäksi. Kaada annoslautasille ja nauti välipalaksi, aamupalana tai jälkiruokana.