
Kikherneistä saat reippaasti proteiinia, rautaa ja kuitua. Herkullinen kastike sopii myös levitteeksi leivälle.
Kikhernepestopasta
Ainekset
Työvaiheet
- Kaada kikherneet lävikköön ja huuhtele kylmällä vedellä. Pese tomaatti ja leikkaa lohkoiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna oregano.
- Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta tasaiseksi tahnaksi.
- Keitä pasta ohjeen mukaan kevyesti suolalla maustetussa vedessä. Kaada kypsä pasta lävikköön ja takaisin kattilaan tai tarjoiluvadille. Sekoita kikhernepesto kuuman pastan joukkoon. Lisää päälle granaattiomenan siemeniä ja huuhdottuja babypinaatinlehtiä.
Mielestäni pasta ei ole hyvän makuinen. Kun mennään terveys ja ideologia edellä niin maku kärsii. Ruoka on minulle nautinto.
Paljonkohan soossissa on kaloreita per 100g?
Todella hyvää! Pikkuisen lisäsin sitruunamehua kastikkeeseen. Pinaatin puuttuessa käytin lehtikaalisilppua ja hyvin toimi sekin. Voin suositella lämpimästi.
Ja missä se pesto on?
Kaikki vihannestahnat ei ole pestoa!
Muuten ihan ok peruspasta- ohje.
Ihan hyvää, granaattiomenan siemenet tuo mukavan kirpeyden. Mutta tätä ei todellakaan tehnyt vartissa.