
Kalkkunassa ja pistaasipähkinöissä on reippaasti proteiinia. Tämä maukas annos onkin ihanteellinen lounas, josta riittää energiaa loppupäiväksi.
Viinirypäleillä ja pistaaseilla täytetyt kalkkunapihvit
Ainekset
Työvaiheet
- Ota kalkkunapihvit huoneenlämpöön. Nuiji pihvejä tarvittaessa ohuemmiksi.
- Hienonna pinaattilisukkeeseen tuleva salottisipuli valmiiksi odottamaan.
- Rouhi pistaasit täytettä varten ja puolita viinirypäleet. Paista viinirypäleitä tilkassa margariinia paistinpannulla parin minuutin ajan. Siirrä rypäleet sivuun pannulta ja pidä lämpimänä folion alla.
- Paista kalkkunapihvit kypsiksi noin minuutti per puoli. Siirrä syrjään pannulta ja pidä lämpimänä folion alla.
- Paista salottisipulia hetki margariinissa. Lisää pannulle pinaatti, kuumenna ja siirrä pannu syrjään liedeltä. Mausta pinaattilisuke suolalla ja pippurilla.
- Taita kalkkunapihvit ja laita väliin rypäleitä, pistaasirouhetta ja runsaasti yrttejä. Tarjoa pinaattilisukkeen kanssa.