Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
Arjen nopeat
Gluteeniton
13:31 | 29.5.2018

Viinirypäleillä ja pistaaseilla täytetyt kalkkunapihvit

Lisää omaan keittokirjaan
Hyvä terveys on lisännyt 497 reseptiä
OHJE Raisa Laine KUVA Tuomas Kolehmainen

Kalkkunassa ja pistaasipähkinöissä on reippaasti proteiinia. Tämä maukas annos onkin ihanteellinen lounas, josta riittää energiaa loppupäiväksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo

Viinirypäleillä ja pistaaseilla täytetyt kalkkunapihvit

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

4
kalkkunan ohutleiketta (à 120 g)
1/2
tl
suolaa
Täyte
2
rkl
suolattomia pistaasipähkinöitä
12
tummaa viinirypälettä (kivetöntä)
2
dl
hienonnettuja yrttejä (esim. timjami, lehtipersilja, basilika)
Pinaattilisuke
200
g
pinaattia
1
rkl
margariinia (laktoositon)
1
salottisipuli
1/4
tl
suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria

Vaiheet

  1. Ota kalkkunapihvit huoneenlämpöön. Nuiji pihvejä tarvittaessa ohuemmiksi.
  2. Hienonna pinaattilisukkeeseen tuleva salottisipuli valmiiksi odottamaan.
  3. Rouhi pistaasit täytettä varten ja puolita viinirypäleet. Paista viinirypäleitä tilkassa margariinia paistinpannulla parin minuutin ajan. Siirrä rypäleet sivuun pannulta ja pidä lämpimänä folion alla.
  4. Paista kalkkunapihvit kypsiksi noin minuutti per puoli. Siirrä syrjään pannulta ja pidä lämpimänä folion alla.
  5. Paista salottisipulia hetki margariinissa. Lisää pannulle pinaatti, kuumenna ja siirrä pannu syrjään liedeltä. Mausta pinaattilisuke suolalla ja pippurilla.
  6. Taita kalkkunapihvit ja laita väliin rypäleitä, pistaasirouhetta ja runsaasti yrttejä. Tarjoa pinaattilisukkeen kanssa.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Kalkkunapihvit
täytetyt kalkkunapihvit
gluteeniton deli
Arjen nopeat
30 minuuttia
Kot kot
kana

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Mausteinen teekakku

Taivaallinen feta-tomaattipasta

Mehevä broilerilasagne

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini