Anikselta tuoksuva fenkoli sopii mainiosti pastan päätähdeksi. Raikas ruoka valmistuu hetkessä!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20
Helppo
Fenkolispagetti
Ainesosat
4
tl
oliiviöljyä
2
tl
fenkolinsiemeniä
3
valkosipulinkynttä
2
suurta
fenkolia
1
ison sitruunan kuori ja mehu
1 1/2
tl
suolaa
300
g
spagettia
1/2
ruukkua
lehtipersiljaa
Päälle
4
rkl
raastettua parmesaania
Vaiheet
- Kuumenna öljy pannussa ja paista fenkolinsiemeniä muutaman minuutin ajan. Varo, että ne eivät pala.
- Kuori ja hienonna valkosipuli joukkoon. Huuhdo ja viipaloi sekaan fenkoli. Lisää myös sitruunankuoriraaste.
- Paista noin 10 minuutin ajan, kunnes fenkoli pehmenee. Lisää loppuvaiheessa sitruunamehu, suola ja hieman pastan keitinvettä.
- Kypsennä sillä aikaa spagetti suolalla maustetussa vedessä ohjeen mukaan. Valuta.
- Sekoita fenkolit ja spagetti keskenään. Hienonna joukkoon lehtipersiljaa. Tarjoa parmesaanin kera.