Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Arjen nopeat
Alkuruuat
Salaatit
Lisukkeet
10:44 | 3.5.2018

Paahdettu parsacaesar

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Raisa Laine KUVA Päivi Ristell

Klassikkosalaatti sai kevään kunniaksi uuden asun. Valkosipuliöljyssä paahdetut parsat ovat upean rapeita ja aromikkaita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
25 min
Helppo

Paahdettu parsacaesar

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

400
g
valkoista parsaa
2
romaine- tai sydänsalaattia
4
viipaletta
maalaisleipää
Kevyempi caesarkastike
2
dl
turkkilaista jogurttia
1
rkl
kalakastiketta
2
tl
dijoninsinappia
1
tl
valkoviinietikkaa
¼
tl
mustapippuria myllystä
¼
tl
sokeria
1
rkl
raastettua parmesaania
Valkosipuliöljy
¾
dl
öljyä
½
tl
suolaa
1
valkosipulinkynsi
Lisäksi
4
rkl
raastettua parmesaania

Vaiheet

  1. Tee caesarkastike valmiiksi. Sekoita kulhossa jogurtti, soijakastike, sinappi, etikka, pippuri ja sokeri. Raasta 1 rkl parmesaania joukkoon. Sekoita tasaiseksi ja laita kylmään maustumaan.
  2. Tee valkosipuliöljy. Mittaa öljy ja suola pieneen kulhoon. Kuori ja hienonna valkosipuli ja sekoita se öljyyn.
  3. Katkaise parsoista puumainen tyvi pois ja kuori parsat. Jos ne ovat paksuvartisia, halkaise ne. Halkaise salaatit. Viipaloi leipä.
  4. Kuumenna grilliparila tai valurautainen parilapannu. Sivele parsat, salaatit ja leivät valkosipuliöljyllä. Kypsennä parsoja grillissä keski-lämmöllä noin 8–10 minuuttia välillä käännellen. Paahda myös leipiin ja salaattiin grilliraidat, pari minuuttia riittää.
  5. Raasta 4 rkl parmesaania. Asettele salaatit ja parsat lautasille. Revi grillatut leipäviipaleet suupaloiksi annosten päälle. Viimeistele annokset kastikkeella ja parmesaanilla.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Parsacaesarsalaatti
caesarsalaatti
kevyet & salaatit
Vegebaari
Arjen nopeat
30 minuuttia
Vege
Parsa

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Skagenröra Hansin tapaan

Hasselbackan punajuuret

Sienisalaatti suolasienistä

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini