Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kana
9:43 | 23.3.2016

Broilerinkoivet mikrossa

Lisää omaan keittokirjaan
Soppa365 on lisännyt 300 reseptiä
OHJE Riikka Kaila KUVA Ninna Lindström

Broilerinkoivet voi valmistaa pikaversiona mikrossa kypsentäen.

Mikrokoivet nopeuttavat erityisesti yhden tai kahden hengen talouden ruoanlaittoa. Ohjeen mukaan koivet valmistuvat neljälle, mutta voit marinoida ja kypsentää samaan tapaan myös yhden tai kaksi koipea.

Maukkaimmat koivet saat itse marinoiden, mutta myös valmiiksi marinoidut koivet valmistuvat samalla mikromenetelmällä.  Liha kypsyy jo mikrossa, mutta jos haluat lihan pintaan väriä, käytä kovet vielä nopeasti uunin grillivastuksien alla tai grillissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 kpl
Helppo

Broilerinkoivet mikrossa

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

4
maustamatonta broilerinkoipi-reittä
Marinadi
1
sitruuna
2
valkosipulinkynttä
2
rkl
rypsiöljyä
2
rkl
soijakastiketta
1
rkl
juoksevaa hunajaa
½
tl
suolaa
ripaus
mustapippuria rouhittuna

Vaiheet

  1.  Raasta sitruunan kuoren keltainen osa isoon ja tukevaan pakastuspussiin. Purista pussiin myös hedelmästä mehu. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita ne sitruunan joukkoon pussiin. Lisää myös muut marinadin ainekset pussiin.
  2. Pane broilerinkoivet pussiin, sulje pussi ja hölskytä marinadi lihaan. Anna maustua kylmässä seuraavaan päivään. Kääntele koipia välillä.
  3. Kypsennä yksi tai  kaksi koipea kerrallaan mikrossa viisi minuuttia täydellä teholla, niin että liha on kypsää. Tarkista kypsyys ja lisää tarvittaessa mikrokypsytysaikaa.
  4. Siirrä koivet grilliin tai grillivastuksen alle uuniin ja pariloi pintaan herkullinen väri. Nosta tarjolle.
Tilaa Glorian ruoka & viini
mikrobroileri
Felix: ketsuppi
30 min
broilerinkoivet mikrossa
broilerinkoivet
nopeat broilerinkoivet
Kot kot
nuuka kokki
Kot kot
30 minuuttia
nuuka kokki

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini