klo 16:12 | 24.5.2018

Tomaateista ja paahdetuista paprikoista tehty keitto on superhelppo ja superherkku. Ja maku vain paranee uudelleen lämmitettäessä!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
8
Valmistusaika
40 min
Vaikeustaso
Helppo
Bisquekeitto
Ainekset
2
punaista paprikaa
2
sipulia
4
valkosipulinkynttä
2
rkl
oliiviöljyä
2
prk (à 400 g)
kuorittuja tomaatteja
2
rkl
sokeria
2
tl
suolaa
1/2
tl
mustapippuria myllystä
4
dl
kasvislientä
2
dl
mascarponea
2
dl
kuohukermaa
Työvaiheet
- Kuumenna uuni grillivastuksilla.
- Halkaise paprikat, poista valkoiset osat ja siemenet. Laita paprikat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille kuoripuoli ylöspäin. Anna paahtua kuumassa uunissa grillivastusten alla noin 4–5 min tai kunnes paprikoiden pinta hieman mustuu. Kastele keittiöpyyhe kylmällä vedellä ja jäähdytä paprikat kostean pyyhkeen alla. Poista jäähtyneistä paprikoista kuori veitsellä. Leikkaa paprikat muutamaan osaan.
- Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota sipuleita kattilassa pari minuuttia. Lisää paprikat, tomaatit, sokeri, suola ja pippuri. Anna kiehua hiljaa poreillen, välillä sekoittaen, noin 20 minuuttia.
- Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää mascarpone ja kerma ja soseuta. Kuumenna keitto nopeasti.