Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Gluteeniton
13:37 | 9.6.2018

Retiisi-ricottapihvit ja kurkkurelissi

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Raisa Laine KUVA Tuomas Kolehmainen

Mitä ruokaa retiisistä voisi tehdä? Esimerkiksi näitä pähkinäisiä pihvejä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
25 min + kypsennys 30 min
Helppo

Retiisi-ricottapihvit ja kurkkurelissi

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
dl
cashewpähkinöitä
1 1/2
dl
kvinoaa
20
(isoa)
retiisiä
1/2
ruukku
tilliä
1/2
ruukku
ruohosipulia
100
g
ricottaa
1
kananmuna
1/2
tl
suolaa
Kurkkurelissi
1
avomaankurkku
1
kevätsipuli
1
rkl
sokeria
1
rkl
sinappia
1
rkl
majoneesia
2
tl
väkiviinaetikkaa
ripaus suolaa
Lisäksi
1
l
salaatti- tai versosekoitusta
paistamiseen voita

Vaiheet

  1. Laita cashewpähkinät likoamaan kylmään veteen. Huuhtele kvinoa kylmällä vedellä tiheässä siivilässä. Keitä kvinoaa suolalla maustetussa vedessä 15 minuuttia (½ tl suolaa ja 5 dl vettä). Kvinoa saa jäädä napakaksi. Valuta kvinoa ja anna jäähtyä hetki.
  2. Kvinoan kypsyessä tee kurkkurelissi. Pese ja kuutioi avomaankurkku. Hienonna kevätsipuli. Sekoita relissin aineet tasaiseksi seokseksi kulhossa. Anna relissin maustua kylmässä retiisipihvien valmistamisen ajan.
  3. Valuta cashewpähkinät ja hienonna ne tahnaksi sauvasekoittimella. Raasta retiisit ja hienonna yrtit. Sekoita keitetty kvinoa, cashewtahna, retiisiraaste, yrtit, ricotta, kananmuna ja suola kulhossa taikinaksi.
  4. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin isoja pullia ja litistä ne pihveiksi. Paista retiisipihvit pannussa voissa keskilämmöllä noin 5 minuuttia molemmin puolin. Paista pihvit muutamassa erässä.
  5. Tarjoa retiisipihvit kurkkurelissin ja vihersalaatin kanssa.
Tilaa Glorian ruoka & viini
retiisi
ricotta
kurkkurelissi
Vegebaari
gluteeniton deli

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Taatelikakku

Joulukinkku ruiskuoressa

Jouluinen sitrusmisu

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini