Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Mainos
Grillaus
19:59 | 29.5.2018

Toscanalainen tomahawk

Lisää omaan keittokirjaan
Stockmann Herkku on lisännyt 15 reseptiä
3-4

Toscanalainen tomahawk

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
tomahawk-pihvi
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
Timjami-rosmariinipesto
1
valkosipulinkynsi
2
rkl
timjaminlehtiä
1
rkl
hienonnettua rosmariinia
1
ruukku
basilikaa
1
dl
pinjansiemeniä
3
rkl
raastettua parmesaania
2
tl
sitruunamehua
1-1 1/2
dl
oliiviöljyä
sormisuolaa, mustapippuria myllystä

Vaiheet

  1. Ota liha noin tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Paista lihaan kaunis väri. Työnnä paistolämpömittari paksuimpaan kohtaan lihaa. Nosta tomahawk joko grillin ylätasolle tai 150-asteiseen uuniin. Jatka paistamista, kunnes mittari osoittaa 58 astetta. Tällöin liha on medium. Jos haluat kypsempää lihaa, jatka paistamista, kunnes mittari osoittaa 65 astetta.
  3. Tee pesto. Laita kuorittu valkosipuli, yrtit, siemenet, parmesaani ja sitruunamehu tehosekoittimeen. Surauta tahnaksi. Lisää sen verran öljyä, että saat haluamasipaksuisen seoksen.
  4. Tarjoa tomahawk peston ja tomaatti-rucolasalaatin kanssa.

Tomaatti-rucolasalaatti

Ainesosat

1
kesäsipuli
1
pieni valkosipulinkynsi
1/3
tl
sormisuolaa
1/2
tl
sokeria
muutama kierros mustapippuria myllystä
1
rkl
sitruunamehua
500
g
erilaisia tomaatteja
2
rkl
oliiviöljyä
1
ruukku
rucolaa

Vaiheet

  1. Viipaloi kesäsipuli varsineen. Kuori ja hienonna valkosipuli. Laita ne tarjoiluastiaan. Ripottele päälle suola, sokeri ja pippuri. Kaada päälle sitruunamehu. Anna maustua sillä aikaa, kun valmistelet muut aineet.
  2. Leikkaa tomaatit paloiksi. Lisää ne sipuliseokseen. Valuta päälle öljyä. Lisää rucola. Tarjoa lihan lisäkkeenä.
     
Stockmann Herkku grilli

Suosituimmat

Lohi-ranskankermapiiras

Karamellipossu joulukinkun jämistä

Taatelikakku

Perinteinen hernekeitto

Maailman paras riisipuuro

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini