Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Mainos
Grillaus
20:08 | 29.5.2018

Havaijilaiset ribsit

Lisää omaan keittokirjaan
Stockmann Herkku on lisännyt 15 reseptiä
4-6

Havaijilaiset ribsit

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

2
kg
grillikylkeä
2-3
l
vettä
1
rkl
kokonaisia mustapippureita
1
rkl
kokonaisia valkopippureita
3
laakerinlehteä
1
tl
suolaa
1
porkkana
2
sipulia
Kastike
3
valkosipulinkynttä
1
rkl
raastettua inkivääriä
2
dl
ananasmehua
1/2
dl
soijakastiketta
1
dl
ketsuppia
2
rkl
fariinisokeria
1
rkl
punaviinietikkaa
4
kevätsipulia
Tarjoiluun
ananassalsaa (ohje alla)

Vaiheet

  1. Laita grillikyljet isoon kattilaan. Leikkaa tarvittaessa kattilaan sopiviksi, reiluiksi paloiksi. Kaada sen verran vettä, että se peittää lihat juuri ja juuri. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Kerää vaahto pois pinnalta reikäkauhalla. Lisää mausteet ja kuoritut, paloitellut kasvikset. Keitä n. 1 t tai kunnes liha on mureaa. Nosta lihat pois kattilasta. Voit halutessasi siivilöidä keitinliemen ja käyttää sen vaikkapa keittoon.
  2. Tee kastike. Kuori ja hienonna valkosipulit. Kuori ja raasta inkivääri. Laita ne kattilaan mehun, soijan, ketsupin ja etikan kanssa. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen. Anna porista n. 5 minuuttia tai kunnes seos paksuuntuu hieman.
  3. Sivele kastiketta keitetyille lihoille. Paista grillissä, kunnes liha on rapeaa. Tarjoa lopun kastikkeen, hienonnetun kevätsipulin ja ananassalsan kanssa.
     

Ananassalsa

Ainesosat

1
kypsä ananas
1
pieni punasipuli
2
limettiä
2
chilipalkoa
1/2
ruukku
minttua
2
rkl
oliiviöljyä

Vaiheet

  1. Kuori ja lohko ananas. Grillaa se molemmilta puolilta muutama minuutti. Kuutioi ananas.
  2. Kuori sipuli ja leikkaa se pienenpieniksi kuutioiksi. Purista limeteistä mehu sipuleille ja lisää suola. Anna maustua n. 5 min.
  3. Viipaloi chilit. Hienonna minttu. Lisää sipuleiden joukkoon ananaksen kanssa. Lisää öljy. Tarjoa grillatun lihan kanssa.   
     
Stockmann Herkku grilli

Suosituimmat

Lohi-ranskankermapiiras

Karamellipossu joulukinkun jämistä

Taatelikakku

Maailman paras riisipuuro

Shelterin mallasleipä

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini