4
Grillattu maissi maustettuna kolmella tapaa
Ainesosat
Meksikolainen maissi
4
maissia
2
rkl
tacomausteseosta
1
rkl
rypsiöljyä
1
valkosipulinkynsi
2
dl
täysmajoneesia
2
tl
sriracha-chilikastiketta
1
dl
tuoretta korianteria hienonnettuna
1
dl
raastettua vintagecheddaria
1
limetin mehu ja kuoriraaste
Vaiheet
- Poista maisseista suojalehdet. Keitä suolalla maustetussa vedessä 10 minuuttia. Valuta vesi pois.
- Sivele maisseihin hieman öljyä ennen paistamista. Grillaa tasaisesti käännellen n. 5 minuuttia, tai kunnes maissi on kypsää ja kauniin väristä.
- Mausta kypsät maissit öljyyn sekoitetulla tacomausteseoksella.
- Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita majoneesin ja chilikastikkeen kanssa. Valuta seosta raidoiksi kypsille maisseille. Ripottele päälle korianteri ja juusto. Purista päälle limettimehua. Tarjoa lopun majoneesiseoksen kanssa.