Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Juhli ja nauti
Alkuruuat
16:00 | 11.4.2016

Pikahollandaise 

Lisää omaan keittokirjaan
Soppakokki Anu on lisännyt 11 reseptiä
Ohje: Anu Brask

Tällä Soppa365-tv:n ohjeella pärjäät parsakauden!

Vinkki: Jos haluat alkupalasta tuhdimman, tarjoa parsan ja hollandaisen kanssa bresaolaa, italialaista ilmakuivattua naudanlihaa.

 

Katso videolta kaksi tapaa, miten parsasta saa kätevästi kovan kannan pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
Keskivaikea

Pikahollandaise 

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

100
g
(8 rkl) voita
2
kananmunankeltuaista
1
rkl
sitruunan mehua
1/2-1
tl
suolaa
(1
rkl
vettä)
(ripaus cayennepippuria)

Vaiheet

  1. Sulata voi ja anna sen kiehahtaa. Nosta sivuun hetkeksi.
  2. Erottele huoneenlämpöisistä munista keltuaiset. Laita keltuaiset ja sitruunan mehu kapeaan korkeaan astiaan, johon sauvasekoitin mahtuu tiiviisti. Käynnistä sauvasekoitin ja hieman jäähtynyt voi ohuena nauhana keltuaisten päälle. Nosta sauvasekoitinta hiljalleen ylöspäin kulhossa koko ajan sekoittaen, jotta kastike emulgoituu tasaisesti.
  3. Maista ja lisää suolaa maun mukaan (huomioi, että jos käytit suolaista voita, saattaa suolan lisääminen kastikkeeseen olla tarpeetonta). Sekoita joukkoon tilkka vettä tarvittaessa ja viimeistele kastike ripauksella cayennepippuria.
Tilaa Glorian ruoka & viini
hollandaise
pikahollandaise
Soppa365-tv
uunissa paahdettu vihreä parsa
parsaa pannulla
Vegebaari
Kemut
vappu

Suosituimmat

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini