Kanakeiton valmistus vie paljon aikaa, mutta maku palkitsee.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
8 annosta
3 tuntia
Helppo
Brunon papukeitto
Ainesosat
1
pkt
maustamattomia broilerinkoipia
5
laakerinlehteä
10
maustepippuria
vettä
Lisäksi
4
tomaattia
2–3
paprikaa
2–3
sipulia
1
punainen chili
1
kokonainen valkosipuli
1
prk
kidneypapuja
1
tl
suolaa
Lisäksi
täysjyväriisiä
Vaiheet
- Laita laakeaan kattilaan broilerinkoivet, laakerinlehdet ja maustepippurit.
- Kaada päälle niin paljon vettä, että kanat juuri peittyvät. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla kaksi tuntia.
- Siivilöi liemi kulhoon ja säästä se keittoa varten.
- Putsaa kanankoivista lihat ja laita sivuun odottamaan.
- Valmista lihojen kiehuessa vihannekset. Kuumenna uunin grillivastukset 250 asteeseen. Laita kaikki vihannekset uunipellille ilman paperia. Grillaa kasviksia uunissa pikimustiksi.
- irrota vihanneksista kuoret. Pilko ne kaikki yhdeksi mössöksi.
- Kaada liemi takaisin kattilaan ja lisää vihannesmössö joukkoon. Keitä lientä miedolla lämmöllä vielä noin tunti. Lisää loppuvaiheessa kanat ja pavut. Mausta suolalla.
- Tarjoa lisänä täysjyväriisiä tai syö sellaisenaan.