Tämä hillo sopii loistavasti juustojen kanssa. Halutessasi voit maustaa sitä vielä aavistuksella sitruskuoriraastetta.
2 pienehköä purkillista
Helppo
Inkiväärillä maustettu viikunahillo
Ainesosat
500
g
lohkottuja tuoreita viikunoita
1
dl
vettä
2
tl
hienonnettua tuoretta inkivääriä
ripaus kanelia
250
g
Dansukker Hillosokeria
Vaiheet
- Huuhtele viikunat ja leikkaa pieniksi lohkoiksi tai kuutioiksi. Laita ne kattilaan yhdessä veden ja inkiväärin sekä kanelin kanssa. Kiehauta.
- Lisää hillosokeri vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.
- Kaada hieman jäähtynyt hillo puhtaisiin lasipurkkeihin ja säilytä jääkaapissa.
- Tarjoa esimerkiksi juustotarjottimen seurana.