Helppo avokadopasta on muunnelma ihanasta Gullichsenin pastasta.
Avokadopasta sopii hyvin ihaniin illanviettoihin ja nautiskeluhetkiin. Pastan tekeminen on myös helppoa ja nopeaa. Tässä reseptissä on jätetty kokonaan pois korianteri, lisäksi parmesanjuusto on korvattu pehmeällä mozzarellajuustolla.
Huomioi, että pastan onnistumisen kannalta on tärkeää valita hyvin kypsyneitä avokadoja! Mikäli tämä ei ole mahdollista niin kannattaa jättää pastan teko suosiolla toiselle kerralle.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
n. 30 min
Helppo
Helppo avokadopasta
Ainesosat
Kastike
1
valkosipulinkynsi
1/2
punainen mieto chili
1
lime
2
avokadoa
1
dl
mozzarellaraastetta
kourallinen tuoretta basilikaa
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
Pasta
400-500
g
pastaa
reilusti suolaa
Vaiheet
- Pilko valkosipulinkynsi sekä puolikas chili hienoksi kulhoon ja purista joukkoon limen mehu.
- Halkaise ja pilko avokadot kulhoon. Lisää tuore basilika ja juustoraaste, sekoita ainekset keskenään.
- Keitä pasta hyvin suolatussa vedessä -veden tulee maistua merivedeltä! Ota pastan keitinvettä talteen noin 1 dl. Lisää pasta ja noin 1dl keitinvettä kastikkeen joukkoon.