Japanilaisen keittiön lahja maailmalle! Paista ihana, aito teriyakilohi kotonasi. Tarvitset vain muutaman aineksen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
10 min
Helppo
Video: teriyakilohi
Ainesosat
400-600
g
lohifileetä
Paistamiseen
1
rkl
öljyä
Teriyakikastike
1
dl
soijakastiketta
3/4
dl
sokeria
1
dl
sakea
Pinnalle
seesaminsiemeniä
Vaiheet
- Leikkaa lohifilee reiluiksi paloiksi.
- Yhdistä soija, sokeri ja sake kulhossa.
- Paista lohifileepaloja pannulla öljyssä keskilämmöllä 3-4 minuuttia, käännä palat ja paista vielä 2 minuuttia. Nosta pannulta.
- Kaada teriyakikastike pannulle ja kiehauta. Nostele pannuun lohipalat ja anna niiden kypsyä pari minuuttia. Valele samalla lohipaloja kastikkeella.
- Ripauta pinnalle seesaminsiemeniä.