Soppakokki Antti Lukkari valmistaa Soppa365-tv:ssä paistettua ankanrintaa ja timjamikastiketta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Keskivaikea
Friteeratut kaalit
Ainesosat
200
g
ruusukaalia
200
g
kukkakaalia
200
g
parsakaalia
1
l
rypsiöljyä
70
g
parmesaanijuustoa
suolaa
mustapippuria
Vaiheet
- Pese ruusukaalit ja kuivaa ne hyvin. Irrota kukka- ja parsakaalien nuput, puolita isoimmat. Kuumenna rypsiöljy isossa kasarissa 180-asteiseksi.
- Friteeraa kukka- ja parsakaaleja muutamissa erissä noin 2 minuuttia tai kunnes ne ovat rapeita. Nosta kaalit talouspaperille valumaan ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Friteeraa ruusukaaleja 3-4 minuuttia. Laita ne paperille valumaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Raasta kuumien kaalien päälle parmesaania.
(4 annosta lisukkeena, 15 min)
VINKKI! Siivilöi öljy, anna sen jäähtyä ja ota talteen. Samaa öljyä voi käyttää friteeraamisessa uudelleen.