Käytä lampaankääpäpihveistä yli jäävät jalat muissa padoissa ja kastikkeissa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
25 min
Helppo
Timjamilla maustettu pekonikastike
Ainesosat
1
pkt
(140 g) pekonikuutioita
1
rkl
öljyä
2
dl
sipulinvarsia hienonnettuna
2
rkl
timjamia hienonnettuna
2
dl
kermaa
2
tl
roseepippureita
1
tl
paprikajauhetta
1
tl
suolaa
Vaiheet
- Ruskista pekonit öljyssä pannussa.
- Hienonna sipulit ja lisää ne pannuun. Kuullota pari minuuttia.
- Hienonna timjaminlehdet. Lisää kerma, timjami ja mausteet pannuun. Keitä kastiketta 5–8 minuuttia niin, että se hieman paksuuntuu. Pidä kastike lämpimänä.
Vinkki Jos haluat tehdä kasvisversion, jätä pekoni pois ja lisää sipulin määrää.
(2 dl, 10 min)