Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Jälkiruuat
Makea leivonta
15:52 | 21.10.2016

Tiramisupullat

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
Ohje Riikka Kaila Kuva Tuomas Kolehmainen

Mascarponejuusto leivotaan pikkupullien täytteeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
30 kpl
40 min + kohotus ja kypsennys 1
Keskivaikea

Tiramisupullat

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

Pullataikina
5
dl
maitoa
50
g
tuorehiivaa
2
dl
sokeria
1
rkl
kardemummaa
1
tl
suolaa
1
kananmuna
n. 15
dl
vehnäjauhoja
150
g
voita
Täyte
500
g
mascarponejuustoa
2
kananmunaa
1/2
dl
sokeria
Voiteluun
1
kananmuna
Suklaa-kahvikuorrutus
200
g
tummaa suklaata
1/2
dl
vahvaa kahvia

Vaiheet

  1. Valmista pullataikina. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva maitoon ja liuota sekoittaen. Sekoita maitoon myös sokeri, kardemumma, suola ja muna. Alusta jauhoja vähitellen taikinaan. Lisää lopuksi huoneenlämpöinen voi ja vaivaa taikina kimmoisaksi.
  2. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa leivinliinalla peitettynä kaksinkertaiseksi, vähintään puoli tuntia.
  3. Kaada taikina jauhotetulle työ-tasolle ja vaivaa ilmakuplat pois. Jaa taikina 30 osaan. Pyöritä pikkupullia, nostele pullat leivinpaperin päälle uunipelleille ja anna kohota noin puoli tuntia.
  4. Sekoita mascarponetäytteen aineet keskenään.
  5. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  6. Paina kohonneisiin pulliin syvennys juomalasin pohjalla. Voitele pullat munalla ja annostele syvennykseen ruokalusikallinen juusto-täytettä.
  7. Paista pullia uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Anna pullien jäähtyä.
  8. Rouhi suklaa kulhoon ja kaada päälle kuuma kahvi. Lämmitä vesihauteessa tai mikrossa välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut kokonaan.
  9. Valuta kuorrutusta jäähtyneiden pullien päälle. Voit käyttää apuna pursotuspussia, johon leikkaat pienen reiän.
Tilaa Glorian ruoka & viini
tiramisu
Viikonloppubistro
Kemut
Sokerileipuri
lasten suosikit
tiramisupullat
Viikonloppubistro
Sokerileipuri
Kemut
lasten suosikit
joulu

Suosituimmat

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini