Kokoa kulhoon reippaasti myös protskuja – ja rutkasti makua.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo
Kimchi -kanakulho
Ainesosat
200
g
tuoretta ananasta
100
g
lehtikaalia
150
g
täysjyvänuudeleita
1
rkl
seesamiöljyä
2
rkl
soijakastiketta
4
broilerin rintafilettä
1
tl
suolaa
2
dl
kimchiä
Maapähkinäkastike
4
rkl
maapähkinävoita
½
dl
vettä
2
rkl
limetin mehua
1
rkl
soijakastiketta
1
rkl
riisiviinietikkaa
Paistamiseen
öljyä
Vaiheet
- Tee kastike: mittaa maapähkinävoi kulhoon ja ohenna vedellä. Sekoita muut ainekset joukkoon.
- Laita nuudelien vesi kiehumaan. Revi lehtikaalin lehdet paloiksi lehtiruodin ympäriltä. Kuutioi ananas.
- Keitä nuudelit. Valuta ne ja kaada kuumina takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon lehtikaali ja mausta soijalla.
- Kuumenna öljy pannussa keskilämmöllä. Paista fileitä molemmin puolin noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Nosta pannu levyltä, peitä kannella.
- Kokoa kulhon pohjalle nuudeli-lehtikaaliseosta. Nostele päälle kimchiä ja ananaskuutioita. Siivuta fileet ja nosta ne päällimäisiksi. Viimeistele kastikkeella.