Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Burgerit ja hodarit
Kana
11:45 | 3.3.2019

Harissalla maustettu kanneton kanapurilainen

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
Ohje Krista Kupariharju Kuva Panu Pälviä

Kevyempi burgeri lastataan harissamarinoiduilla broilerinleikkeillä, maitorahkaisella tsatsikilla sekä ketsuppidipillä. Tarjoile kanneton burgeri palsternakkaranskisten kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
45 min + marinoituminen 2 t
Helppo

Harissalla maustettu kanneton kanapurilainen

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

Marinadi
1
limetin kuori ja mehu
1
rkl
hunajaa
4
tl
harissaa
1
valkosipulinkynsi
1
tl
suolaa
2
tl
oliiviöljyä
8
broilerin ohutleikettä
Paistamiseen
2
tl
oliiviöljyä
Porkkanatsatsiki
2
valkosipulinkynttä
2
pientä porkkanaa
1
prk (250 g)
maitorahkaa
1
dl
turkkilaista jogurttia
1
tl
sormisuolaa
1
tl
hunajaa
⅛
tl
cayennepippuria
¼
tl
mustapippuria
1
sitruunan kuori
2
rkl
sitruunan mehua
Pikadippi
¾
dl
kevytmajoneesia
1
dl
ketsuppia
Lisäksi
4
hampurilaissämpylää (vain pohjat)
salaattia

Vaiheet

  1. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Marinoi ohutleikkeitä parin tunnin ajan. Paista öljyssä keskilämmöllä noin 3 minuuttia per puoli.
  2. Paahda porkkanatsatsikia varten valkosipulin kynsiä kuorineen uunissa 10 minuuttia (yhdessä palsternakkaranskisten kanssa, ranskisten ohje alla). Jäähdytä, kuori ja soseuta maitorahkan ja jugurtin joukkoon. Kuori ja raasta porkkanat hienoksi, valuta puolen tunnin ajan ja lisää joukkoon. Lisää loput ainekset.
  3. Sekoita keskenään majoneesi ja ketsuppi. Täytä hampurilaissämpylät broilerilla, tomaatilla, salaatilla, porkkanatsatsikilla ja pikadipillä.

Vinkki! Valuta halutessasi tsatsikia siivilässä muutaman tunnin ajan, jotta se kiinteytyy.

Palsternakkaranskikset

Ainesosat

600
g
palsternakkaa
1
tl
hunajaa
2
tl
paprikajauhetta
1
tl
merisuolaa
2
rkl
oliiviöljyä

Vaiheet

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Pese ja harjaa palsternakat, kuoriminen ei ole tarpeen. 
  2. Leikkaa ranskanperunan kokoisiksi suikaleiksi uunipellille. Kääntele loput ainekset joukkoon. Paahda uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Hampurilainen
kanapurilainen
burgeri
kana
Kot kot

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini