Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Arjen nopeat
Gluteeniton
8:00 | 11.3.2019

Vartin lehtikaali-siikapelti

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Anu Brask KUVA Panu Pälviä

Lehtikaali paistuu kalan alla pehmeäksi ja reunoilta rapeaksi. Maukkaan siikapellin ehtii tehdä vaikka arkenakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
15 min
Helppo

Vartin lehtikaali-siikapelti

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

400
g
ohuita ruodottomia siikafileitä
1
ps (200 g)
lehtikaalia
2
rkl
kapriksia
2
rkl
oliiviöljyä
1
tl
kuivattua chiliä
1
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria myllystä
Sitruunaöljy
1/2
sitruunan mehu
2
rkl
oliiviöljyä
1/2
tl
suolaa
1/2
tl
sokeria

Vaiheet

  1. Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen. Leikkaa kalafileet annospaloiksi.
  2. Revi lehtikaali isoiksi paloiksi, poista paksu lehtiruoti. Sekoita kulhossa kaali, kaprikset, öljy, chili, suola ja pippuri. Laita myös kalapalat kulhoon ja sekoita nostellen.
  3. Levitä lehtikaali uunipellille tai -vuokaan ja laita kalat kaalin päälle. Paista uunissa 15 minuuttia.
  4. Tee sitruunaöljy. Purista mehu kulhoon. Lisää öljy ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja sokerilla.
  5. Lusikoi sitruunaöljy kaloille juuri ennen tarjoamista.
Tilaa Glorian ruoka & viini
lehtikaali
siikapelti
vartin siikapelti
päivän katiska
Arjen nopeat
30 minuuttia
kala
gluteeniton deli

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini