9:00 | 19.3.2019
Cashewtomaattitahna
Cashewtomaattitahna sopii mainiosti maustamaan myös pastaa pestokastikkeen tapaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2 (2 dl)
5 min + liottaminen
Helppo
Cashewtomaattitahna
Ainesosat
1
dl
cashewpähkinöitä
1
valkosipulinkynsi
10
kirsikkatomaattia
1/2
rukku
basilikaa
1
rkl
sitruunan mehua
1
rkl
oliiviöljyä
ripaus
suolaa ja mustapippuria
Lisäksi
esim. täysjyväleipää, avokadoa, raejuustoa, yrttejä yms.
Vaiheet
- Laita cashewpähkinät 4 tunniksi kylmään veteen likoamaan.
- Hienonna valkosipulinkynsi. Kaada pähkinöiden liotusvesi pois. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja anna käydä tasaiseksi.
Vinkki Miedon makuinen cashewpähkinä on pähkinäperheen rauta- ja sinkkipitoisin. Se antaa monille ruokalalajeille täyteläisen kermaista makua.