Ranskalaisille ei riitä enää pelkkä ketsuppi, vaan nyt niiden päälle kumotaan paahdetut kikherneet ja kesäkurpitsatsatsiki. Syntisen hyvää!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 min
Keskivaikea
Paahdetut kikherneet
Ainesosat
1
prk
kikherneitä
2
tl
chilijauhetta
1/2
tl
suolaa
Vaiheet
Valmistusaika 10 min
- Valuta kikherneet siivilässä ja huuhtele ne. Yritä valuttaa kaikki vesi pois.
- Kuumenna paistinpannu täydellä teholla. Kumoa kikherneet kuivalle pannulle ja pyörittele niitä niin, että kaikki vesi haihtuu. Jatka kikherneiden paahtamista ja anna niiden ottaa vähän väriä. Lisää chili ja suola ja pyöräytä mausteet kikherneiden pintaan kiinni.