Huippuhelpot mantelicroissantit saavat aamiaisvieraat huokailemaan onnesta. Kokeile vaikka! Kostuta päivän vanhat croissantit meheviksi, täytä ne mantelimassalla, lyttää, kuorruta ja paahda. Näistä ei jää muruakaan jäljelle.
Mantelicroissantit
Ainekset
Työvaiheet
- Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita mantelimassan ainekset keskenään.
- Kaada maito kulhoon. Leikkaa croissantit lähes halki ja kasta nopeasti maidossa. Laita croissantit uunipellille leivinpaperin päälle.
- Levitä vähän yli puolet mantelimassasta croissantien sisään ja paina croissantit litistyksiin. Levitä loput massasta päälle. Ripottele mantelilastuja pinnalle.
- Kypsennä croissanteja uunissa noin 15 minuuttia, kunnes pinta saa hieman väriä. Ripottele tomusokeria koristeeksi ja tarjoa lämpimänä.