Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Aamiaiset
Välipalat
Suolainen leivonta
13:47 | 2.5.2017

Täytetyt bagelit

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1478 reseptiä
OHJE Laura Kaapro KUVA Panu Pälviä

Leivo rinkelit Amerikan malliin ja pilko pöytään runsas täytevalikoima. Täytteiden reseptit löydät kuvista (klikkaa aloituskuvan päällä olevaa nuolta ja selaa eteenpäin).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
n. 12 kpl
55 min + kohotus 2 t
Keskivaikea

Täytetyt bagelit

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

4
dl
vettä
1
ps
kuivahiivaa
1 1/2
rkl
fariinisokeria
2 1/2
tl
suolaa
8
dl
vehnäjauhoja
2
rkl
rypsiöljyä
Keitinvesi
2
l
vettä
3
rkl
fariinisokeria
Päälle
seesamin- tai unikonsiemeniä

Vaiheet

  1. Lämmitä vesi noin 42-asteiseksi. Lisää kuivahiiva, fariinisokeri ja suola. Lisää vehnäjauhot vähitellen sekä lopuksi rypsiöljy.
  2. Alusta taikinaa käsin vähintään 10 minuuttia, kunnes se on kimmoisa ja pehmeä. Voit myös käyttää yleiskonetta.
  3. Peitä kulho liinalla ja anna taikinan kohota puolitoista tuntia.
  4. Kumoa taikina pöydälle ja vaivaa sitä hetki. Jaa taikina 12 palaan ja pyörittele ne palloiksi. Anna pallojen kohota pöydällä 30 minuuttia.
  5. Laita keitinvesi ja fariinisokeri suureen kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.
  6. Puhkaise taikinapalloihin reikä ja suurenna reikää etusormilla pyöritellen. Laske kolme bagelia kerrallaan keitinveteen ja keitä 2–3 minuuttia molemmin puolin. Nosta bagelit reikäkauhalla leivinpaperilla vuoratulle pellille.
  7. Paista bageleita 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Voitele pinta bageleiden keitinvedellä ja ripota pinnalle seesamintai unikonsiemeniä. Jatka paistamista vielä noin 15 minuuttia.

Vinkki! Kokeile lisätä taikinan sekaan ripaus kanelia tai samoja siemeniä, joilla koristelet bagelit.

Tilaa Glorian ruoka & viini
täytetyt bagelit
bagel
aamiainen & brunssi
Kemut
Viikonloppubistro
Leivät & piirakat

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Shelterin mallasleipä

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini