Pannukakut pysyvät kuohkeina, kun käännät ne pannulla heti, kun mahdollista. Malta kuitenkin paistaa ne melko miedolla lämmöllä. Täytteet voivat olla suolaista tai makeaa!
Aamiaispannarit
Ainekset
Työvaiheet
-
Riko kananmunien rakenne kulhossa. Sekoita joukkoon maito, kermaviili ja kuivat aineet. Lisää lopuksi voisula ja anna taikinan turvota 25 minuuttia jääkaapissa.
-
Voitele lettupannun syvennykset voilla. Annostele syvennyksiin taikinaa. Muista, että taikina kohoaa reilusti.
-
Paista molemmin puolin kullanruskeita pannareita.
-
Lado pannarit isolle vadille ja laita makeat täytteet toiselle puolelle ja suolaiset toiselle.
Maidon määrän pitäisi olla 2,5 dl eikä 0,5dl. Me Naiset -paperilehdessä määrä on oikein.
Hei,
Kiitos oikaisusta, ohje on nyt korjattu!