Jugurtista, raasteesta ja kaurahiutaleista tehtyä tuorepuuroa kutsutaan bircher-mysliksi. Se on Berliinin aamiaiskahviloiden hitti ja kaikkien myslien esiäiti.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1
10 min + yön yli
Helppo
Bircher-mysli porkkanasta
Ainesosat
1
porkkana
1/2
dl
pähkinöitä, esimerkiksi cashew tai saksanpähkinä
1
dl
kaurahiutaleita
2
dl
maustamatonta jogurttia
1/2
dl
mustaherukoita
Pinnalle
pähkinöitä, marjoja ja hunajaa
Vaiheet
1. Kuori ja raasta porkkana hienoksi raasteeksi. Murskaa pähkinät karkeasti veitsellä.
2. Sekoita porkkanaraaste, pähkinät, kaurahiutaleet, jäiset marjat ja jogurtti aamiaiskulhoon tai lasipurkkiin.
3. Anna tekeytyä jääkaapissa yön yli.
4. Koristele halutessasi pähkinöillä, marjoilla ja hunajalla.