Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Aamiaiset
15:06 | 18.1.2015

Huevos Rancheros

Lisää omaan keittokirjaan
Max Laitinen on lisännyt 2 reseptiä

Huevos Rancheros on erinomainen meksikolainen aamiainen. Tulisuutta voi säätää oman maun mukaan ja täyttävä ateria sopii mitä mainioimmin myös brunssiksi - krapularuuasta puhumattakaan.

Tässä ruokalajissa yhdistyy sekä itse tehty salsa, tortillat kuin paistetut kananmunat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Helppo

Huevos Rancheros

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

oliiviöljyä
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1
keltainen paprika
1
punainen chili
1
tlk
kuorittuja säilyketomaatteja kastikkeessa
1
iso tomaatti viipaloituna
4
kananmunaa
4
vehnätortillaa
suolaa
pippuria
cheddarjuustoa

Vaiheet

Kaada isoon (kannelliseen) paistinpannuun muutama reilu kulaus oliiviöljyä. Lisää kuumalle pannulle pieneksi kuutioituna sipuli, paprika, valkosipuli ja chili (chilin määrä oman maun mukaan) ja heitä sekaan reilusti suolaa ja pippuria. Sekoita ja anna paistua 15 min välillä sekoitellen, kunnes kasvikset pehmenevät ja karamellisoituvat.

Kaada sekaan säilyketomaatit mehuineen ja paloittele pienemmiksi lusikalla tai muussinuijalla. Kiehauta ja käännä liesi keskilämmölle ja keitä noin 5 min kunnes kastike hieman kiinteytyy.

Kun koostumus on sopivan muhennosmainen, maista ja lisää tarvittaessa hieman suolaa ja pippuria. Asettele viipaloitu tomaatti sekoituksen pinnalle. Tee lusikalla tai lastalla pieniä koloja kastikkeeseen ja riko kananmunat niihin. Kananmunat tulisi rikkoa mahdollisimman nopeasti jotta ne saavat suurinpiirtein saman kypsymisajan. Mausta seos esimerkiksi oreganolla, laita kansi päälle ja anna kananmunien kypsyä noin 4-5 min.

Lämmitä odotellessasi tortillat. Voit joko paistaa ne pannulla, laittaa hetkeksi uuniin tai lämmittää letut mikrossa noin 25 sek. 

Kun kananmunat ovat kypsiä asettele tortillaletulle cheddarjuustoa ja nosta kastiketta sekä paistunut kananmuna letun päälle ja nauti!

Tilaa Glorian ruoka & viini
Meksiko
huevosrancheros
Mexico

Suosituimmat

Luumu-omenatorttu

Hasselbackan punajuuret

Suppispasteijat

Graavisiika ja piparjuuripunajuuri

Lakupallopiparit

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini