Vaalean leivän kanssa tarjoillut mausteiset jättikatkaravut ovat alkupalapöydän jättimenestys!
Katkaravut ovat monien suurta herkkua, mutta vastuullisen kuluttajan kannattaa miettiä tarkkaan, mitä ostoskoriinsa sujauttaa. Hyvä ja kestävä valinta ovat MSC-merkityt katkaravut. Lue lisää: http://wwf.fi/kalaopas
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
15 min
Helppo
Espanjalaiset jättikatkaravut
Ainesosat
Espanjalaiset jättikatkaravut
400
g
MSC-sertifioituja jättikatkarapuja
1
dl
hyvää oliiviöljyä
reilusti valkosipulin kynsiä
tuoretta tai kuivattua chiliä maun mukaan
suolaa
tarjoiluun tuoretta vaaleaa leipää ja sitruunalohkoja
Vaiheet
Paista valkosipulin viipaleita ja chiliä öljyssä miedolla lämmöllä muutama minuutti. Lisää katkaravut pannulle ja paista molemmin puolin noin minuutin ajan.
Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku.
Tarjoile alkupalana tuoreen leivän ja sitruunalohkojen kanssa.