
Tässä graavikalan värikkäämpi versio. Kuutioi kalan pinnalle raikas mango-avokadosalsa.
Lohiceviche mango-avokadosalsalla
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa lohipala graavikalan tapaan viipaleiksi. Ripottele viipaleiden pinnalle merisuolaa ja anna kalan suolaantua sen ajan, kun käsittelet kasviksia eli noin 20 minuuttia.
- Halkaise, poista kivi ja kuori avokado. Kuutioi hedelmäliha. Tee sama mangolle. Viipaloi chili.
- Purista limetistä mehu. Jos pidät hapokkaasta mausta, purista mehu kahdesta limetistä. Sekoita oliiviöljy ja mehu sekä ripaus sokeria kastikkeeksi.
- Yhdistä kulhossa mango- ja avokadokuutiot sekä chili. Kaada joukkoon kastike. Pyyhi kalan pinnasta suola ja kosteus. Levitä kalat tarjoilulautaselle. Nosta mango-avokadosalaatti lohiviipaleiden päälle. Koristele tuoreella korianterilla. Tarjoa rapean maalaisleivän kanssa alkuruuaksi.