Raikkaassa cevichessä maistuu chili, valkosipuli ja inkivääri.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 minuuttia
Helppo
Siikaceviche
Ainesosat
400
g
nahatonta siikafileetä
1
kpl
pieni punasipuli
1/2
kpl
pieni fenkoli
1
kpl
chili
1
kpl
valkosipulinkynsi
4
kpl
limetin mehu
1
rkl
tuoretta raastettua inkivääriä
2
rkl
ruokosokeria
1/4
tl
suolaa
1
kpl
kourallinen hienonnettua korianteria tai minttua
2
rkl
oliiviöljyä
Vaiheet
- Leikkaa siikafilee noin sentin kokoisiksi kuutioiksi.
- Kuori ja hienonna punasipuli ja fenkoli pieniksi kuutioiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja valkoiset kalvot ja hienonna malto. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
- Purista limeteistä mehut kulhoon. Sekoita joukkoon inkivääri, ruokosokeri ja suola. Lisää siikakuutiot ja kasvikset fenkolia lukuunottamatta. Anna maustua kylmässä noin tunti.
- Lisää joukkoon korianteri ja fenkolikuutiot. Valuta päälle oliiviöljyä. Tarjoa siikaceviche grillatun patongin tai nachojen kanssa.