Kurpitsakeitto, jolle thaicurrytahna antaa vauhtia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 min
Helppo
Keltainen keitto kurpitsasta
Ainesosat
600
g
kurpitsaa
2
porkkanaa
1/2
paprika
1
valkosipulinkynsi
8
dl
vettä
1
kasvis- tai kanaliemikuutio
1/2
rkl
thaicurrytahnaa
200
g
sulatejuustoa
kurpitsansiemeniä tai tuoretta korianteria (koristeeksi)
Vaiheet
- Kuori ja pilko kurpitsa. Leikkaa porkkana lanteiksi ja paprika kuutioiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
- Pane vesi, liemikuutio ja thaicurrytahna kattilaan kiehumaan. Lisää pilkotut kasvikset ja keitä 20 minuuttia tai kunnes palat pehmenevät.
- Soseuta keitto sauvasekoittajalla tai tehosekoittimessa.
- Pilko sulatejuusto ja lisää se keittoon. Kuumenna ja sekoittele, kunnes juusto sulaa. Koristele keitto kurpitsansiemenillä tai korianterin lehdillä.