Äärimmäisen simppelit lisukkeet tai salaatilla ryyditettynä kokonainen ateria.
Esikeitetty maissi valmistuu näppärästi uunissa ja wasabipäällyste tuo uutta twistiä. Tarjoa maissit munakoisokiekkojen, seesamiöljyllä maustetun salaatin ja hyvän leivän kera iltapalana tai käytä aterian lisäkkeenä yhdessä tai erikseen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2
5 + 15 min
Helppo
Wasabimaissi ja munakoisokiekot
Ainesosat
Maissi
2
esikeitettyä maissia
1
tl
wasabitahnaa
2
tl
tahinia
liraus soijaa
Munakoiso
munakoisoa
punaista ja vihreää pestoa
suolaa
mustapippuria
juustoraastetta
Vaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Viipaloi munakoiso ohuiksi kiekoiksi ja asettele uunipellille leivinpaperin päälle.
- Rouhi myllystä kiekkojen päälle suolaa ja mustapippuria.
- Sivele puolet kiekoista punaisella ja loput vihreällä pestolla.
- Ripottele päälle juustoraastetta.
- Sekoita tahini, wasabi ja soija. Annostele kutakin maun mukaan, jos olet suuri wasabin ystävä, niin laita sitä reilusti.
- Sivele tahna maissien pintaan ja aseta maissit uunipellille.
- Anna maissin ja munakoison tiristä uunissa keskitasolla, kunnes juustoraaste on saanut väriä.
Vinkki! Mikäli et halua kuorruttaa itseäsi wasabilla, niin nauti maissi haarukalla ja pihviveitsellä varustautuneena.