21:53 | 25.3.2015
Grillattua lehtikaalia ja chili-inkivääridippi
Lehtikaali saa grillistä rapeutta ja paahtunutta makua. Chilin ystävä sekoittaa suolaiselle sormisyötävälle supertulisen dipin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
15 min
Helppo
Grillattua lehtikaalia ja chili-inkivääridippi
Ainesosat
150-200
g
lehtikaalia
1/2
dl
oliiviöljyä
mustapippuria
myllystä
Chili-inkivääridippi
2
dl
kermaviiliä
1 (tai 2, jos tahdot todella tulista)
punainen chili
2
tl
raastettua inkivääriä
1
dl
tuoretta korianteria
1/2
limen mehu
ripaus
suolaa
ripaus
suolaa
Vaiheet
Valmista ensin dippi.
Leikkaa chili ohuiksi renkaiksi, raasta inkivääri ja pilko korianteri. Sekoita ainekset kermaviilin joukkoon. Mausta dippi limen mehulla ja suolalla. Anna maustua jääkaapissa vähintään ½ tuntia.
Huuhtele lehtikaalit ja poista suurimmat lehtiruodit. Kuivaa kaalit, öljyä ja mausta.
Grillaa lehtikaalia grillissä tai parilapannulla molemmin puolin, välillä käännellen, kunnes kaali on saanut kauniin värin.
Nosta tarjoiluvadille ja tarjoa chili-inkivääridipin kanssa.