klo 15:37 | 2.5.2014

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
25 minuuttia
Vaikeustaso
Helppo
Fenkoli-sitrussalaatti
Ainekset
1
kpl
iso fenkoli
1
kpl
verigreippi
4
rkl
hienonnettua korianteria
1
kpl
ruukku salaattia
Kastike
1/2
kpl
punaista chiliä
1
rkl
raastettua inkivääriä
2-3
kpl
limetin mehu
1
rkl
ruokosokeria
2
tl
kalakastiketta
Työvaiheet
- Halkaise fenkoli, poista kanta ja huuhtele huolellisesti kylmällä vedellä lehtiä raotellen. Leikkaa fenkoli mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa verigreippi kuorettomiksi, kalvottomiksi paloiksi.
- Halkaise chili, poista siemenet ja valkoiset kalvot ja leikkaa suikaleiksi. Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään kulhossa.
- Lisää kastikkeen joukkoon fenkoliviipaleet, verigreippipalat ja korianteri. Anna maustua kymmenisen minuuttia.
- Huuhtele salaatinlehdet ja kuivaa. Levitä salaatinlehdet tarjoilulautaselle. Kaada päälle fenkoli-verigreippiseos. Tarjoile heti.