Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 minuuttia
Helppo
Paprika-vaniljamousse
Ainesosat
3
kpl
isoa punaista paprikaa (500g)
100
g
tuorejuustoa
100
g
vuohenjuustoa
2
rkl
oliiviöljyä
1
kpl
pieni valkosipulinkynsi
1/2
kpl
vaniljatangon sisus
1
rkl
hienonnettua rosmariinia
Lisäksi
leipätikkuja tai ruisnappeja
Vaiheet
- Pese paprikat, halkaise ja poista siemenkodat. Aseta paprikat uunipellille. Paista grillivastuksen alla 250-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia, kunnes paprikoiden pinta on mustunut. Jäähdytä muutama minuutti ja nosta paprikat muovipussiin. Muovipussissa paprikoiden kuori alkaa höyrystyessään irrota. Kuori paprikat.
- Mittaa korkeaan kulhoon jäähtyneet paprikat, tuorejuusto, vuohenjuusto ja oliiviöljy. Kuori ja murskaa joukkoon valkosipulinkynsi. Halkaise vaniljatanko ja kaavi siemenet. Lisää kulhoon vaniljansiemenet ja rosmariini. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
- Dippaile tahnaa leipäpaloilla.