Täytetyt kyssäkaalit saavat makua kaakaosta.
Täytetyt kyssäkaalit
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Pese ja halkaise kyssäkaalit ja paahda niitä leivinpaperilla pellillä leikkuupinta alaspäin 30–40 minuuttia.
- Kaalien kypsyessä paista maapähkinöitä öljyssä paistinpannussa 3 minuuttia. Siirrä pähkinät öljyineen sivuun odottamaan. Raasta juusto ja hienonna ruohosipuli.
- Anna kaalien jäähtyä muutama minuutti. Tee täyte. Koverra kaalien sisus lusikan avulla kulhoon, säästä kuoret. Lisää kulhoon maa-pähkinät öljyineen sekä ruohosipuli, hunaja ja suola. Sekoita täytteen ainekset keskenään.
- Lusikoi täyte kyssäkaalien kuoriin ja asettele täytetyt kaalit uunivuokaan. Ripottele päälle cheddarjuustoa. Kypsennä vielä 10 minuuttia.
- Hienonna korianteri. Ripottele päälle kaakaojauhetta ja korianteria. Viimeistele pippurilla.